Hajduku zabio Splićanin koji je njegov navijač: Ako ne voliš Hajduk, nisi normalan

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK je na Poljudu u 22. kolu SuperSport HNL-a u napetoj utakmici pobijedio Goricu 2:1. Svi golovi postignuti su u drugom poluvremenu. Prvo je Marko Livaja doveo Hajduk u vodstvo, gosti su se vratili preko Slavka Bralića, a onda je Nikola Kalinić donio pobjedu Splićanima.

Tridesetogodišnji Bralić je stoper Osijeka na posudbi u Gorici i njegov gol je nakon samo pet minuta poništio prednost koju je domaćinu donio Livaja. Bralić je rođeni Splićanin i deklarirani navijač Hajduka. Za Hajduk nikada nije igrao, ali svejedno nije htio slaviti gol u "krivom" dresu na Poljudu. Prve nogometne korake napravio je u Omladincu iz Vranjica, a u seniorskoj karijeri igrao je za Solin, Široki Brijeg, Neftči Baku, grčku Larisu, Vojvodinu i Osijek.

"Hajduk mi je velika ljubav. Svako tko je iz Splita voli Hajduk i to je najnormalnija stvar. Ako ne voliš Hajduk, kažu da nisi normalan. Veliki sam navijač Hajduka, pratim skoro svaku utakmicu kada sam u mogućnosti i tko zna, možda jednog dana i zaigram za Bijele", rekao je Bralić u jednom intervjuu.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.