Hajdukovci na Fejsu svi oduševljeni istim igračem: Njegov ulazak je potez utakmice

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

U TREĆEM kolu SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu preokretom slavio protiv Varaždina rezultatom 2:1. Goste je u vodstvo doveo Dimitar Mitrovski, ali zatim je Marko Livaja režirao preokret. Prvo je asistirao Filipu Krovinoviću, a zatim i sam zabio. Hajduk je sada drugi sa sedam bodova, a Varaždin šesti s dva.

Navijači Hajduka odmah su komentarima zatrpali objavu kojom je Hajduk na svojoj Facebook stranici prenio vijest o konačnom rezultatu. Većina komentara je negativna po pitanju onoga što je Hajduk kao cjelina pokazao protiv Varaždina, ali zato je jedan igrač zaradio velike simpatije hajdučkog puka. Radi se o Šimunu Hrgoviću, 20-godišnjem lijevom beku, koji je ušao na poziciju desnog beka zbog ozljede Fahda Moufija i namjestio gol Livaje za pobjedu.

Bijeli su upisali pobjedu u 3. kolu SuperSport HNL-a! ❤️💙💪

Objavljuje HNK Hajduk SplitNedjelja, 18. kolovoza 2024.

Podsjetimo, Hrgović je rođeni Vukovarac i bio je važan prvotimac Hajdukovih juniora na putu do finala Lige prvaka. Hajduk ga je doveo iz Cibalije.

"Ajde drugo poluvrijeme nešto se i odigralo. A potez utakmice je ulazak malog Hrgovića u igru, koji je unio prevagu i svojim centaršutevima uništio protivnika. Više je mali pokazao i centrirao lopti za ovih pola sata nego Moufi i Diallo za cijelo vrijeme koliko su u Hajduku. Bravo mali, bravo Ćaća, bravo Hajduče. Idemo dalje, mora i može ovo puno bolje", komentar je s najviše lajkova. Postoji još niz komentara u kojima se slavi mladog Hrgovića, ali svi sadrže uvrede za druge igrače pa ih nećemo prenositi.

Navijači prozivaju Torcidu

Neke je naljutio prekid utakmice koji je Torcida izazvala bakljadom u 80. minuti. "U trenutku kada Hajduk napada, Torcida opet pravi prekid! Pa dokle ćemo sami sebi biti najveći protivnici?" glasi jedan od popularnih komentara. "Mene samo na kraju utakmice zanima na čijoj je strani Torcida?" također je jedan od komentara na tu temu. 

"Može li itko iz kluba objasniti dokad ćemo morat trpjeti Dialla i Moufia dok Hrgović i Đolonga griju klupu, do kad će Kalik igrati ispred Capana ili Durdova, zašto Trajkovski ima prednost nad Antunovićem? Starteri imaju financijsku perspektivu ravnu nuli, a i učinak im je blizu nule… koliko je realno da su klinci lošiji? A nek jedan od njih iskoči, donijet će unosan transfer. U klubu postoje ljudi koji ili su retardirani pa ne vide nabrojano ili namjerno ruše klub", još je jedan od žešćih komentara na račun korištenja mladih igrača.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.