Hajduk remizirao s trećeligašem, Špaco u panici: Prva postava vrlo je upitna, stižu promjene

SPLITSKI Hajduk danas je odigrao treću prijateljsku utakmicu pod paskom novog trenera Stanka Poklepovića, a u Biogradu su Bijeli remizirali rezultatom 3:3 protiv trećeligaša Primorca, prenosi služben Hajdukov sajt.

Hajduk je igrao u sastavu Subašić, Rubil, J. Buljat, Maloča, Strinić, Tomasov, Skoko, Andrić, Ibričić, Anas, Ahmad, a prvu veliku prigodu na utakmici zabilježili smo u 12. minuti, kada je Strinić poslužio Anasa koji je uputio povratnu loptu prema Andriću, no njegov udarac sa 16 metara nije bio precizan.

Onda u 22. minuti poveo je Hajduk. Strinić je ubacio s lijeva, a Ahmad Sharbini zabio glavom sa pet metara za vodstvo Splićana. U sljedećih dvadesetak minuta Hajduk je imao nekoliko prigoda, ali ni Ibričić ni Andrić nisu bili precizni. Primorac je izjednačio u 45. minuti. Nakon nabačaja u kazneni prostor Hajduka, Zoričić je zatresao mrežu Subašića.

Poklepović: Promjene su nužne, ovako ne može

Drugo poluvrijeme gosti iz Splita otvorili su prilikom Tomasova, ali mladi Zadranin nije uspio prevariti domaćeg vratara. 25 minuta prije kraja Hajduk je opet poveo. Nakon gužve u kaznenom prostoru, pucao je Tomasov, lopta se odbila od Mišlova koji je zabio autogol. Međutim, ubrzo su domaćini opet izjednačili, a strijelac je bio Kulačić u 7. minuti.

Nakon izjednačenja Hajduk je stisnuo i trud se isplatio pet minuta prije kraja utakmice, kada je Skoko proigrao Tomasova, a ovaj odmah Ibru koji je zabio sa sedam metara. No, dok su hajdukovci još slavili, Batista je u 84. minuti postavio konačnih 3:3. U svakom slučaju, 600-tinjak gledatelja moglo je uživati u sjajnom nogometu.

"Igra prikazana na utakmici u Biogradu upozorenje je svima koji se nalaze u momčadi. Ova startna postava postala je vrlo upitna i moram najaviti da će ubrzo doživjeti promjene", rekao je Poklepović.

"Mogli smo dati još nekoliko zgoditaka, nevjerojatno da Ibričić nije realizirao tri odlične prigode. Ali, s druge strane, primili smo tri pogotka koja se ne smiju dopustiti", dodao je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.