HNL

Hajduk raskinuo s napadačem pred kraj prijelaznog roka. Besplatno je otišao u Osijek

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

HAJDUK i Osijek postigli su dogovor o transferu 29-godišnjeg krilnog napadača Ádáma Gyurcsa. Tako je Nenad Bjelica doveo igrača na krilnu poziciju kako je i najavio nakon utakmice s Dinamom. 

Podsjetimo, danas je zadnji dan prijelaznog roka koji je počeo 18. siječnja, a Osijek je ovime čini se kompletirao momčad s kojom planira napasti titulu i ugroziti Dinamo. 

Nema zarade za Hajduk

Gyurcso je raskinuo ugovor s Hajdukom i kao slobodan igrač potpisao za Osijek pa splitska momčad nije zaradila ništa na tom poslu. Postoji tek prostor za potencijalnu zaradu u slučaju da se ispune određeni zasad nepoznati bonusi. 

Hajduk je još ranije odlučio kako mu neće ponuditi novi ugovor, a sada je Mađar napustio klub i prije nego što je dobio priliku dočekati kraj ugovora. 

Grafika: Sofascore za IndexSport

Debitirao protiv Slavena

Gyurcsó je za Bijele potpisao u siječnju 2018. godine u transferu iz poljskog Pogona. Za Hajduk je odigrao ukupno 74 službene utakmice, a pri tom je postigao 15 pogodaka i upisao 16 asistencija.

Debitirao je protiv Slaven Belupa 24. veljače 2018. godine, a posljednji nastup upisao je prije nešto više od dva tjedna protiv Osijeka. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.