Hajduk igra u selu od 150 stanovnika: "Naš je travnjak bolji nego na Poljudu"

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK u srijedu od 15:30 gostuje u Cvetkovcu kod petoligaša Tehničara u drugom kolu SuperSport Kupa. Cvetkovec je selo u kojem trenutno živi oko 150 stanovnika, za koje je susret s Hajdukom povijesna utakmica. O njoj je govorio predsjednik kluba Josip Mađarić, koji je istaknuo da je ovo kruna njegovog upravljanja ovim amaterskim klubom nakon 12 godina.

"Interes je jako, jako velik. Nadamo se da će doći oko 3000 gledatelja, a sve ćemo smjestiti kako znamo i umijemo. Torcida ide iza drugog gola, onog bližeg Rasinji. Htjeli smo za njih uzeti još jednu tribinu, onu sa stadiona u Koprivnici, ali je policija rekla da je to rizično tako da će biti smješteni u zaštićeni prostor, tamo je i parking za njih. Bit će hrane i pijače za sve, bit će to prava proslava", rekao je Mađarić za ePodravinu.

"Nogometaši Hajduka će se iznenaditi"

"Evo, telefon stalno zvoni i neću pogriješiti ako kažem da je Hajduk trenutno najbolji mogući ždrijeb i mamac za publiku. U nogometu sam 100 godina i nisam imao osjećaj da ima toliko pristalica i simpatizera u ovom dijelu Hrvatske. Stvarno sam ostao iznenađen brojem ljudi koji simpatiziraju Hajduk, koji je u ovom trenutku marketinški i jači mamac od Dinama", rekao je predsjednik kluba.

"Ne sumnjam da ćemo biti dobri domaćini, a Hajduk će se iznenaditi kvalitetom našeg travnjaka. U odličnom je stanju i vrlo kvalitetan. Trenutno bolji od onog na Poljudu, možda i to malo iznenadi njihove igrače", zaključio je Mađarić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.