Hajduk danas igra kup u mjestu sa 153 stanovnika. Evo gdje možete gledati susret

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell

HAJDUK u srijedu od 15:30 gostuje u Cvetkovcu kod petoligaša Tehničara u drugom kolu SuperSport Kupa. Trener Mislav Karoglan otkrio je jučer da situacija u momčadi nije idealna jer se pojavilo nekoliko novih ozljeda, a nitko od ranije ozlijeđenih još se nije oporavio.

Naime, dva junaka iz prošlog dvoboja, Marko Livaja i Chidozie Awaziem neće igrati. Obojica imaju nešto lakše ozljede i trener Bijelih neće s njima riskirati u kup susretu. Podsjetimo, Hajduk je branitelj naslova. Prošle sezone je u finalu pobijedio Rijeku i osvojio prvi trofej poslije 2013. godine.

"Maksimalan respekt svakom niželigašu. Imamo povijest zanimljivih susreta u Kupu. Bitno je da utakmicu shvatimo maksimalno ozbiljno i odradimo je kako treba. Uveli smo neke mlade igrače u trenažni proces, neki će i otići s nama na put. Ne smijemo misliti o Gorici, već odigrati pravu utakmicu u Cvetkovcu", izjavio je trener Bijelih Karoglan.

Tehničar se u medijima pohvalio time da ima bolji travnjak od Poljuda i nadaju se iznenađenju. Susret možete pogledati u izravnom televizijskom prijenosu, a on će biti omogućen na programu MaxSport 1.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.