navijači

Grobari rasistički vrijeđali Portugalce. Partizan će biti žestoko kažnjen

Screenshot: Twitter

PARTIZAN je na uzvratu play-offa Konferencijske lige na svom terenu pobijedio Santa Claru 2:0. Tako je nadoknadio poraz 2:1 iz prve utakmice, izborio grupnu fazu natjecanja te najmanje tri milijuna eura premija UEFA-e. 

Slavlje su mu pokvarili njegovi navijači. Grobari su, prema optužbama igrača portugalskog kluba, rasistički vrijeđali tamnopute nogometaše gostiju. Oni su o tome obavijestili suce i delegate utakmice. 

Ovo se dogodilo samo pola dana nakon što je Partizan apelirao na navijače da se suzdrže od nedopuštenog ponašanja.  

Partizan je prije utakmice protiv Santa Clare objavom na službenoj stranici podsjetio navijače da je prethodnih sezona bio kažnjavan zbog bacanja baklji u teren, rasizma, utrčavanja navijača na travnjak, blokiranja prolaza i ulaza na tribinama...

"Partizan je na korak do izuzetno oštrih sankcija u narednim europskim utakmicama ako se ovi prekršaji ponove. Prijete nam i teže kazne od igranja utakmica bez prisustva publike", objavio je beogradski klub

Njegovi navijači nisu ga poslušali. Oni su nedavno na utakmici srpskog prvenstva u Novom Pazaru veličali ratnog zločinca Ratka Mladića, zbog čega je Partizan kažnjen sa zabranom prisustva navijača na iduća četiri gostovanja.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.