Gradonačelnik Splita: Ne čudi me kad takve odluke donose Šuker i društvo

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HRVATSKA će iduću domaću kvalifikacijsku utakmicu za Euro, protiv Mađarske 10. listopada u 20.45, igrati na Poljudu. To je jednoglasno odlučio Izvršni odbor HNS-a.

Nakon pobjede nad Walesom u Osijeku iduće utakmice u kvalifikacijama koje su u rujnu Hrvatska igra u gostima kod Slovačke i Azerbajdžana, a u listopadu se nakon četiri godine vraća u Split.

Čelnici Hajduka bijesni su jer su za to saznali iz medija. Predsjednik Hajduka Marin Brbić nazvao je tu odluku nepromišljenom i ocijenio kako je ona izraz nepoštovanja prema Hajduku, a iz Grada Splita također je stigla potvrda kako ni oni nisu informirani o ovoj odluci.

''Vrlo iznenađujuće, makar me uopće ne čudi kada takve odluke donosi Šuker i društvo. Cijeli svoj život sam proveo kako u diplomaciji, tako i u državnoj upravi i drugim tijelima i bio sam na brojnim razgovorima i pregovorima te je za ostvarenje zajedničkih ciljeva potrebno iskreno razgovarati'', rekao je gradonačelnik Splita Andro Krstulović Opara za Slobodnu Dalmaciju pa je dodao:

''Ova njihova je odluka mene iznenadila. Grad Split nije ni do sada niti će ubuduće raditi posao koji je do sada radio Hajduk. Isto tako ću naglasiti da sam ja osobno i Grad Split uvijek bili i bit ćemo uz nogometni klub Hajduk'', završio je Opara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.