Golman Uniteda na pripremama probio pluća suparniku

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED izgubio je 1:3 od engleskog četvrtoligaša Wrexhama u pripremnoj utakmici. Trener mančesterskog kluba Erik Ten Hag koristio je mlade igrače, odnosno u kadru uopće nisu bili igrači prve momčadi. Utakmicu odigranu u San Diegu, uz rezultat, obilježila je teška ozljeda napadača Wrexhama Paula Mullina (28).

Golman Uniteda Nathan Bishop u skoku je udario Mullina, koji je nakon pada u bolovima ostao ležati na tlu. Iako je ustao i sam napustio travnjak, nije mogao nastaviti utakmicu, već je zamijenjen u 19. minuti. Trener Wrexhama Phil Parkinson otkrio je da su Mullinu probijena pluća, zbog čega će propustiti početak iduće sezone.

Mullin završio u bolnici

Mullin se nakon ozljede javio iz bolnice. Na Instagramu je objavio fotografiju iz kreveta te napisao: "Hvala svima na porukama. Sve je u redu." Podsjetimo, vlasnici Wrexhama su holivudski glumci Ryan Reynolds i Rob McElhenney. Reynolds se također javio na Twitteru: "Paul Mullin ostavio je zadnju kap krvi. Cijeli Wrexham želi mu što brži oporavak."

Elliott Lee i Aaron Hayden doveli su Wrexham u vodstvo u 29. i 36. minuti, dok je Marc Jurado smanjio za United u šestoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Oba su kluba u drugom dijelu napravila puno promjena i u tome se bolje snašao niželigaš. Sam Dalby je u 69. minuti postavio konačni rezultat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.