Golman Milana dobio crveni, a na gol stao Giroud. Pogledajte njegovu sjajnu obranu

Foto: EPA

MILAN je u utakmici osmog kola talijanske Serie A pobijedio Genou 1:0 te se tako opet popeo na vrh ljestvice. Milanu je ovo bila sedma pobjeda u osam utakmica, izgubio je samo od gradskog rivala Intera. Jedini pogodak u utakmici zabio je Christian Pulisic u 87. minuti.

Zanimljiv je bio kraj utakmice, u kojem je golman Milana Mike Maignan dobio crveni karton duboko u sudačkoj nadoknadi jer je koljenom u letu udario protivničkog igrača. Kako je trener Milana Stefano Pioli istrošio sve zamjene, na gol je stao centarfor Olivier Giroud.

Sjajna vratarska intervencija Girouda

Iako nije bio besposlen; Giroud je uspio sačuvati mrežu Milana, a najbolju intervenciju imao je u 104. minuti. Na vrijeme je istrčao na Genoinog napadača Georgea Puscasa, koji je prošao po lijevoj strani te mu je loptu skinuo s noge i zatim uhvatio ispred drugog napadača domaćih.

VIDEO: Arena Sport

Zanimljivo je da je do kraja utakmice crveni karton dobio i Genoin golman Josep Martinez, koji je stigao u napad i zbog prekršaja dobio drugi žuti karton. Genoin trener Alberto Gilardino ipak nije iskoristio sve promjene, pa je na gol stao rezervni vratar Nicola Leali.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.