Gobac vratio Kljaića na klupu i "automatizmom" otpisao Jovića



BUDUĆI da vremena pred važne okršaje s Barcelonom nema previše, vodstvo Zagreb CO-a pronašlo je novog trenera. Nepuni dan nakon smjene dvojca Maglajlija - Bašić, odlučeno je da  Zagreb u nastavku sezone vodi Nenad Kljaić, trener koji je smijenjen nakon serije poraza na pripremnim utakmicama na jesen 2007.

Zanimljivo, tad su baš Maglajlija i Bašić nakratko preuzeli klub prije dolaska Line Červara. Kljaić će igračima biti predstavljen na popodnevnom treningu, kad će početi misiju pripreme momčadi za četvrtfinale Lige prvaka protiv Barcelone. Vodstvo kluba od Kljaića očekuje veći autoritet od dosadašnjeg dvojca, jer smatra da su igrači iskorištavali dobrotu trenera. Prvi Kljaićev pomoćnik bit će Vladimir Jelčić.

Druga promjena u CO-u Zagreb dogodila se na mjestu sportskog direktora, koje je nakon Božidara Jovića preuzeo Vlado Šola. Naš proslavljeni vratar jutros je potpisao ugovor, a uz tu ulogu vršit će i onu trenera vratara.

Sve za zajednički interes

Na jesen 2007. godine Kljaić nije sasvim prihvatio otkaz te se nije razišao u dobrim odnosima sa Zoranom Gopcem. No zajednički interes, što iskorak kluba u Europi svakako jest, ponovno je spojio tad zavađene strane.

No, nije bilo šanse da se pomire Kljaić i Jović, pa je dosadašnji sportski direktor dobio ispisnicu...

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.