Gilardino o čovjeku koji je srušio snove Romanista: Pazzini treba putovati na SP

ZA NEKOLIKO tjedana bi se cijela nogometna Italija mogla prisjetiti prošle nedjelje kada je Sampdoria pobijedila na Olimpicu Romu 2:1 i tako je zaustavila u borbi s Interom za naslov prvaka.

Romine nade je pokopao sjajni 25-godišnji napadač Giampaolo Pazzini s dva pogotka. Ovaj igrač je početak sezone dočekao u Fiorentini gdje mu tamošnji trener Cesare Prandelli nije u potpunosti vjerovao, a ovaj je sreću definitivno pronašao odlaskom u Sampdoriju.

S dva nedjeljna pogotka Pazzini je došao do 16. i 17. gola u sezoni te je trenutačno na trećem mjestu ljestvice strijelaca zajedno s igračem Palerma Fabrizijem Miccolijem. "Drago mi je zbog Pazzinija, makar bi bilo daleko bolje da je ovdje s nama cijelu sezonu", rekao je centarfor Fiorentine Alberto Gilardino i dodao:

"No, postupio je kao i ja. Nisam igrao u Milanu i želio sam promjenu, pa sam došao u Fiorentinu. On nije igrao ovdje, ali se zato posve nametnuo u Sampdoriji ", rekao je Gilardino koji ima sigurno reprezentativno mjesto za Svjetsko prvenstvo koje se igra u Južnoafričkoj Republici od 11. lipnja do 11. srpnja. "Da sam izbornik, sigurno bih ga poveo na jug Afrike. Njemu je mjesto u reprezentaciji, sjajan je", ustvrdio je Gilardino.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.