Gattuso uoči posljednje Maldinijeve utakmice na San Siru: Pravi naziv za njega je gladijator!

GENNARO GATTUSO je osjetio potrebu odati čast jednoj od najvećih legendi svjetskog nogometa koji na kraju ove sezone definitivno završava nevjerojatnu karijeru. Paolo Maldini u nedjelju će odigrati svoju posljednju utakmicu na San Siru, a Gattuso je svog suigrača iz Milana nazvao Gladijatorom.

"Ova će utakmica biti posebna. Bit će posvećena kraju jedne velike karijere Paola Maldinija. Vjerujem da je prava definicija za šampiona kao što je on 'gladijator'. Cijeli je život nosio kapetansku traku, bio je veliki primjer na terenu i izvan njega", rekao je Gattuso i dodao:

"Osobno mi je pomogao da shvatim mnoge stvari. Sigurno da će subota biti poseban dan u našim životima. Uvijek ću se sjećati Paola Maldinija kao i svi moji suigrači."

Veznjak Milana na koncu je odgovorio i na novinarsko pitanje nevezano za Maldinija. Gattuso smatra da nema nikakve sumnje da će Kaka i sljedeće sezone igrati u crno-crvenom dresu, no nije siguran za trenera Ancelottija.

"Siguran sam da će Kaka ostati. Što se tiče trenera, samo mogu reći da ga momčad podržava. Imamo poseban odnos. Nadam se da će trener i Uprava postići dogovor na međusobno zadovoljstvo", zaključio je Gattuso.

M.P.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.