Gary Neville o zvijezdi Manchester Uniteda: Žao mi ga je

Foto: EPA

MANCHESTER UNITED završio je sezonu Premier lige na osmome mjestu sa 60 bodova, 31 manje od prvaka i gradskog rivala Manchester Cityja. U Ligi prvaka je ispao već u skupini, a prije ljetne pauze očekuje ga finale FA Cupa sa Cityjem. United je time nastavio niz razočaravajućih sezona nakon odlaska legendarnog menadžera Sir Alexa Fergusona.

Gary Neville, bivši branič Uniteda i nekadašnji engleski reprezentativac, danas stručni komentator, istaknuo je kako mu je žao jednog igrača iz sastava trenera Erika Ten Haga, a to je danski napadač Rasmus Hojlund (21). Podsjetimo, Hojlund je prošlo ljeto stigao u United iz Atalante za 73.9 milijuna eura. Dosad je odigrao 42 utakmice u kojima je zabio 16 i asistirao za dva pogotka.

Gary Neville / Foto: EPA

"Žao mi je Hojlunda"

"Žao mi je Hojlunda. Govorili smo o poteškoćama koje je United imao u smislu obrambene četvorke, ali isto vrijedi za napad. Hojlund ne zna kakav je plan, hoće li krilni igrač ići uz liniju ili se probiti u sredinu. Možete vidjeti da se cijelo vrijeme dobro kreće, nakon čega krilni igrač ulazi u sredinu pa kreće niz od 15 dodavanja.

Drugi put se povukao i pokušao pridružiti akciji, ali to je trenutak u kojem je krilni igrač otišao na liniju i ubacio. Sve dok United ne bude imao dosljedan plan igre, glavni napadač će imati nemoguć zadatak", analizirao je Neville, prenosi Daily Mail.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.