LIGA NACIJA

Garcia otkrio besmisao pravila: Trebao sam stati i nadati se da je Mbappe u zaleđu

Foto: EPA-EFE

ŠPANJOLSKA nogometna reprezentacija izgubila je u finalu Lige nacija od Francuske kontroverznim golom Kyliana Mbappea. Iz tamošnjih medija stižu oštre kritike na pomalo neobično nogometno pravilo zbog kojeg se gol Mbappea priznao, a mediji bijesno bruje o nepravdi.

Podsjećamo, Mbappe je pobjednički gol Francuskoj donio tako što se nalazio u zaleđu kada je primio loptu, ali iz VAR-sobe su javili kako je španjolski branič Eric Garcia dirao loptu, zbog čega situacija nije dosuđena kao zaleđe.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ SPORNI MBAPPEOV GOL

Eric Garcia je u razgovoru za španjolsku televiziju rekao: "Sudac kaže da sam namjerno igrao loptom. Ne znam što sam trebao, maknuti se i nadati se da će svirati zaleđe."

Marca piše kako je branič Barcelone i naknadno komentirao situaciju. "Bacio sam se i dodirnuo loptu, iako sam vidio da je Mbappe u zaleđu. Sad je takvo pravilo izgleda, to mi je sudac rekao. Rekao mi je da sam se trebao maknuti i dozvoliti Mbappeu da dođe do lopte pa bi bilo zaleđe. Branič sam, nikad se neću na to naviknuti", zaključio je Garcia.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.