G2 Esports i PerkZ porazom otvorili svjetsko prvenstvo u League of Legendsu

Foto: Riot Games/LoLesports Flickr

Prvi dan igranja po skupinama na League of Legends World Championshipu nije dobro prošao za jedinog Hrvata na natjecanju. Luka "PerkZ" Perković i G2 Esports izgubili su prvi meč protiv Samsung Galaxyja.

>>Luka "PerkZ" Perković u pohodu na titulu svjetskog prvaka League of Legendsa

G2 Esports se u svom prvom meču odlučio vratiti stilu koji su igrali na Mid-Season Invitationalu i odabrali su Shena i Iverna. Trick na Ivernu je trebao pomoći Expectu na top laneu da stekne prednost koja bi se onda trebala preslikati na ostatak mape sa Shenovim global ultimateom. Krenulo je dobro, ali nažalost nije potrajalo. 
 
Cijeli meč Samsung Galaxy je bio bolja i kvalitetnija ekipe, a nakon samo 20 minuta igre bili su u prednosti u svakom pogledu. Prvo su osigurali Barona, a ubrzo nakon toga i pobjedu. 
 
PerkZ je odigrao solidno, ali to nije dovoljno protiv timova kao što su Samsung Galaxy i Royal Never Give Up. G2 Esports morat će pokazati puno više, ako žele napraviti dobar rezultat. Bez obzira na tešku skupinu, ispadanje već u prvoj fazi natjecanja bilo bi razočaranje za Kraljeve Europe.
 
 

 
U prvom meču dana mogli smo vidjeti druga dva tima iz skupine C, kineski Royal Never Give Up i turski 1907 Fenerbahče. Iako se turski prvak odlično borio, Kinezi su bili prejaki. Nastavi li se skupina C u ovom smjeru, Samsung Galaxy i Royal Never Give Up trebali bi prolaz osigurati bez problema. Osim ako G2 Esports ne odluči nešto reći po tom pitanju.
 

>>> Esport je jedan od najvećih globalnih fenomena današnjice. Nema relevantnog medija na svijetu koji ne izvještavaju o najvažnijim događanjima u esport industriji, a neke od najvećih globalnih kompanija ulažu stotine milijuna dolara kako bi na vrijeme ugrabile dio ovog brzorastućeg tržišta. Na Index Sportu pratite najnovije vijesti iz esporta, intervjue s najboljim profesionalnim gejmerima i uživajte u video klipovima i mečevima.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.