HNL

Funcuti: Radite zlo, dobit ćete zlo. Šošo, napuši se kur*ine

Screenshot: Facebook

FUNCUTI, navijači Šibenika, oglasili su se na Facebooku nakon što su pred subotnju utakmicu protiv Dinama suspendirana dvojica igrača i smijenjen je trener Marko Kartelo:

"Izgleda da su zlokobne slutnje koje smo imali vezano u najnoviju promjenu vlasništva našeg HNK Šibenik bile opravdane. Jedan po jedan Šibenčanin leti iz kluba, famozni tobožnji vlasnik Jurić polako odlazi u drugi plan, a u prvi dolaze neki 'odlikaši' s kaznenim prijavama.

Ne možete ih promašiti jer nadaleko smrde po kaljuži iz koje su ispuzali, a u koju godinama pokušavaju odvući hrvatski nogomet. Mi Funcuti nećemo mirno promatrati kako ti likovi žele naš HNK Šibenik pretvoriti u filijalu 'trofejnog' Hajduka i kako Šibenčani više nisu dobrodošli u svoj klub.

Pozivamo i gradsku upravu s obzirom da klub koristi gradsku infrastrukturu te je sufinanciran iz gradskog proračuna neka konačno dignu glavu od Poljane i pogledaju prema Šubićevcu. Siniša, Šubićevac nije zahod za premlaćivanje!"

Osim toga, objavili su snimku kako pod transparentom s natpisom "Radite zlo, dobit ćete zlo. Spremni smo na sve" vitlaju palicama i obasjani bakljama skandiraju "Šošo, Turčine, napuši se kurčine".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.