Frings: Ne znam odakle Klasniću glupa ideja da ću svjedočiti u njegovu korist

SUDSKI proces koji je pokrenuo hrvatski nogometni reprezentativac i napadač Nantesa Ivan Klasnić poprima nove momente u čijoj je glavnoj ulozi Torsten Frings.

Klasnić procesom želi potvrditi da je u Werderu dijeljenje tableta protiv bolova bio uobičajen i rutinski postupak, što je moglo voditi k narušavanju zdravlja kako ostalih igrača tako i hrvatskog nogometaša s transplantiranim bubregom.

Njemački Der Spiegel je medije upoznao sa pojedinim svjedocima među kojima su i Werderov veznjak Torsten Frings, te članovi Bayerna Tim Borowski i Miroslav Klose, svi odreda reprezentativci Njemačke sa stažom u bremenskom klubu.

"Tko se javio, dobio je jednu ili dvije tablete da ih uzme prije susreta", izjavio je za Hamburger Magazin Klasnićev odvjetnik Matthias Teichner.

Da Fringsu nije drago da se spominje u kontekstu suda potvrđuje njegova izjava koju donosi Bild na svojim internetskim stranicama: "Ja nisam svjedok, ne znam kako je Ivan došao do te gluposti. Neću svjedočiti niti za jednu, niti za drugu stranu".

Totalsport
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.