Francuzi: Deschamps uoči polufinala Eura otpisao zvijezdu. Šalje ga na klupu

Foto: EPA

AKTUALNI viceprvaci svijeta Francuzi izborili su polufinale Europskog prvenstva u Njemačkoj nakon dramatične utakmice s Portugalcima. Nakon 120 minuta igre u regularnom dijelu i produžecima nismo vidjeli golove, a Francuzi su plasman izborili boljim izvođenjem penala.

Francuzi su u pet utakmica na turniru zabili tri gola, a od toga su dva autogolovi i jedan je penal Kyliana Mbappea u grupnoj fazi. Svjetski prvaci iz Rusije ne igraju dobro i tamošnji mediji najavljuju kako se izbornik Didier Deschamps odlučio na promjenu u ekipi uoči sutrašnjeg polufinala sa Španjolcima.

Tko upada u prvih 11?

Žrtva Deschampsovih rošada navodno će biti iskusni veznjak Antoine Griezmann, jedan od ključnih igrača generacije koja je postala prvak svijeta te viceprvak Europe i svijeta. Tridesettrogodišnji igrač Atletico Madrida je posljednjih sezona igrao sjajno u novoj ulozi nakon što je prvu etapu karijere proveo kao napadač.

Griezmann je utakmicu protiv Portugala započeo kao dio romba u sredini terena, a uz njega su bili još Aurelien Tchouaméni, Eduardo Camavinga i N'Golo Kante. Za sada nije poznato tko bi umjesto njega trebao dobiti šansu u prvih 11.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.