Francuz ima ugovor na četvrt milijarde dolara. O'Neal tvrdi da je najgori igrač ikad

Foto: EPA

LEGENDARNI američki košarkaš Shaquille O'Neal rekao je da mu je francuski reprezentativac Rudy Gobert najgori igrač svih vremena. Na gostovanju u emisiji Complex 52-godišnji O'Neal istaknuo je Goberta, koji igra za Minnesota Timberwolvese i ima 250 milijuna dolara težak ugovor, kao najgoreg u povijesti.

Francuz, koji je navršio 32 godine, osvojio je četiri nagrade za najboljeg obrambenog igrača u NBA ligi i objektivno je daleko od najgoreg igrača u povijesti lige. No Shaquille smatra da bi trebao davati puno više nego što pokazuje na terenu za taj novac. Prošle je sezone zabijao 14 poena, imao 12 skokova i blokirao dva šuta u prosjeku po utakmici.

"Kad potpišeš ugovor na 250 milijuna dolara, pokaži mi zašto si ga potpisao. Postoji razlog zbog kojeg ja ne hodam normalno i ne mogu okrenuti vrat. Jer sam igrao za svojih 120 milijuna. Imate ljudi poput njega koji sjebu sustav, a ne mogu jebeno igrati. Ne poštujem takve igrače. Imate doktore, vatrogasce i učitelje koji imaju prave i teške poslove, a ne zarađuju ništa", rekao je Shaq.

Iza Shaqa je sjajna karijera

Shaquille O'Neal bio je jedan od najdominantnijih košarkaša u povijesti NBA lige. Igrao je na poziciji centra i s 216 centimetara i 140 kilograma bio nezaustavljiv. Osvojio je četiri naslova prvaka. Tri puta s Los Angeles Lakersima (za koje je igrao i Kobe Bryant) te jednom s Miami Heatom. Bio je 15 puta All-Star, dvaput najbolji strijelac lige te triput MVP finala.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.