Foto - Za njih blagdani "ne postoje": Kostelić, Šamšal i Vidović trenirali na Sljemenu

NAKON što je Crveni spust prošao FIS-ovu snježnu kontrolu, hrvatska skijaška reprezentacija predvođena Ivicom Kostelićem na Sljemenu se priprema za utrku Snow Queen Trophy, koja će se održati 5. siječnja.

Već ranije je najavljeno da će Kostelić propustiti spust u Bormiju u četvrtak, a abzirom da je otkazan paralel slalom u Munchenu, gdje je Ivica prošle sezone pobijedio, ženski i muški slalomi na Sljemenu bit će prve utrke Svjetskog kupa u 2012. godini.

Šamšal i Vidović uče od Profesora, na Sljemenu i Slovenci

I dok zbog teške ozljede Sofije Novoselić na ženskoj utrci Hrvatska ove sezone prvi put neće imati predstavnicu, u muškoj konkurenciji imat će tri aduta.

Uz trenutno najboljeg slalomaša svijeta Ivicu Kostelića, bit će tu i Dalibor Šamšal i Matej Vidović, koji će pokušati dohvatiti drugu vožnju, a danas će odraditi još dva treninga, budući da to dopuštaju vremenski uvjeti.

Na Sljeme je podršku Ivici došla dati i djevojka, bivša skijašica, Islanđanka Elin Arnarsdottir, a treninzi se odvijaju pod paskom Ante Kostelića i Rene Fleissa, organizatora utrke kojem je u nedjelju pao veliki teret s leđa.

Zajedno s našima na Sljemenu trenira i slovenska skijaška reprezentacija, predvođena pomoćnim trenerom i bivšim skijašem, Mitjom Kuncem.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.