dinamo u europi

FOTO U velikoj Dinamovoj noći falilo je samo jedno. Ovako je sinoć izgledao Zagreb

Foto: Luka Šangulin / Index

DINAMO je sinoć na Maksimiru pobijedio Krasnodar 1:0 i s ukupnih 4:2 prošao u osminu finala Europa lige. Gol za Dinamo zabio je Mislav Oršić u 31. minuti.

Momčad Zorana Mamića izgledala je europski i kao da se baš nikoga ne boji. Čvrsta, organizirana i maksimalno borbena, potpuno je nadigrala Ruse i s velikim optimizmom može čekati nastavak natjecanja u EL-u.

Ovaj Dinamo izgleda možda i ozbiljnije od onoga koji je stvorio i vodio Nenad Bjelica i prava je šteta što potencijalno najbolju Dinamovu europsku sezonu u novijoj povijesti navijači ne mogu gledati s tribina.

Ionako oronuo i oduran, Maksimir izgleda još tužnije kad su tribine prazne i kad je jedino što se čuje zvuk udaranja lopte i urlanja igrača na terenu. 

Kako izgledaju velike europske utakmice pod epidemiološkim mjerama? Ružno.

Iako smo na njih svi već nažalost navikli, mjere su stroge i svi ih se moraju pridržavati. Ulazi su točno određeni za sve osobe koje mogu ući. Domaći i strani novinari su odijeljeni, maske se moraju nositi čitavo vrijeme, sve je odijeljeno ogradama, na ulazu se mjeri temperatura i mora se ispuniti Uefin upitnik.

Neki navijači pokušali su kroz ogradu ili preko nje pratiti utakmicu, a bilo je i onih koji su na ticket-pointu, na kojem su se samo izdavale akreditacije, pitali može li se ikako ući na stadion.

Kako je izgledao prazan Maksimir pogledajte u našoj galeriji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.