FOTO Ovo su koljena nekadašnje Barcine nade kojoj su karijeru uništile ozljede

Foto: Instagram

ŠPANJOLSKI nogometaš Gerard Deulofeu (28) jedan je od onih igrača kojima su karijeru uništile ozljede. Točnije, Deulofeu je usprkos ozljedama uspio dosad ostvariti ozbiljnu karijeru, napunio je CV imenima uglednih klubova, ali nikad zapravo nije ispunio potencijal koji je imao na početku karijere.

Prošao je Barcinu La Masiju i slovio za velikog talenta, nekoga tko bi u budućnosti trebao biti prvotimac katalonskog ponosa i čovjek koji rješava utakmice, ali vrlo brzo je postalo jasno da od toga neće biti ništa. Barca ga je počela slati po posudbama, a onda je krenuo i niz mijenjanja klubova.

Nije imao sreće

Danas je igrač Udinesea u kojem ponovno pruža sjajne igre, ali nedavno se ponovno ozlijedio. Po tko zna koji put u karijeri obnovio je ozljedu koljena i neće igrati sljedećih nekoliko mjeseci. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj se može vidjeti što su njegova koljena sve prošla, a fanovi mu šalju poruke podrške, neki ga čak i zovu u svoje klubove.

Još u siječnju se pisalo da ga čeka novi veliki transfer. Nogometaš, koji je dosad između ostalih igrao za Barcelonu, Everton i Milan, trebao se vratiti u Premiership kao igrač Tottenhama. Ipak, tada je također imao manjih problema s ozljedom i posao je propao. Ove sezone u 18 nastupa za Udinese ima učinak od tri gola i sedam asistencija.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.