FESTIVAL PROMAŠAJA NA MEAZZI Pogledajte što Icardi nije uspio zabiti

Foto: Getty Images / Guliver Image

POSLJEDNJI dvoboj 30. kola Serie A pretvorio se u istinski festival promašaja. Inter je s Marcelom Brozovićem i Ivanom Perišićem od prve minute lovio pobjedu protiv Sampdorije na Giuseppe Meazzi, ali su se suigrači hrvatskih reprezentativaca obrukali pred golom gostiju, a na kraju su i izgubili s 1:2.

Večer je otvorio Antonio Candreva u 9. minuti. Ivan Perišić sjajno je prošao po lijevoj strani, ubacio u šesnaesterac za Evera Banegu, čiji je udarac obranio vratar Emiliano Viviano, ali se lopta odbila do Candreve koji je iz izgledne pozicije s desne strane poslao loptu pored gola.

No, gosti su "odgovorili" u 45. minuti. Bruno Fernandes pogodio je vratnicu, a Patrik Schick s točno 11 metara uspio promašiti prazan gol, s obzirom na to da se Samir Handanović nalazio na drugoj strani gola.

U drugom poluvremenu Nerazzurri su nastavili vršiti pritisak na Samp, a promašajem je pozornost na sebe ponovno skrenuo Candreva, koji je u 69. ponovio katastrofalni udarac iz slične situacije kao što je ona u prvom dijelu.

Međutim, to nije sve, naprotiv. Ono "najbolje" odlučio je napraviti Mauro Icardi. Kada već nije mogao zabiti, Candreva je odlično prošao po desnoj strani u 72. minuti i centrirao na drugoj vratnici za usamljenog kapetana, koji je s nekoliko metara uspio prebaciti loptu preko gola i praktički potpisati promašaj večeri. Ma, jedan od promašaja sezone, za uzdahe razočaranja na Meazzi. 


 

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.