Fifa 21

Fanovi bijesni na novu Fifu, igrica ima ocjenu 0.8 od 10

Foto: Getty Images/Gulilver Image

NOVO izdanje najpopularnije nogometne videoigre na svijetu, Fifa 21, bilježi najlošije ocjene od strane korisnika u povijesti. Preko 1100 igrača dalo je ukupnu ocjenu 0.8 od 10 za novu Fifu.

Igrači zasipaju Fifine profile na društvenim mrežama negativnim komentarima, a najučestalije su kritike da se igra nije nimalo mijenjala niti je napredovala.

"Ovo je čisti copy/paste već nekoliko godina, promjene su minimalne. Prelagano je zabiti gol, a obraniti se preteško", napisao je jedan fan.

Drugi je bio još oštriji: "Ja sam iskusan igrač Fife, a moram zabiti šest ili sedam golova kako bih pobijedio. Obrane su katastrofalne, sramota je kako su to složili", dok je još jedan dodao: "Igrica se nije promijenila od 2015. Samo mijenjaju dresove, totalno ih nije briga za kupce."

Navijači smatraju kako bi se nove verzije igrice morale moći preuzeti kao besplatno ažuriranje, a ne prodavati kao sasvim nova igrica. Ocjena će sigurno narasti, ali sama činjenica da je igrica dobila ovako loše recenzije mogla bi primorati kreatore igrice da razmisle o ozbiljnim promjenama u novoj verziji.

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.