Evo koliko Schumacherova obitelj troši na njegu bolesnog sedmerostrukog F1 prvaka

Foto: EPA

OBITELJ Michaela Schumachera počela je prodavati njegove osobne stvari kako bi namaknula novac za njegovo liječenje. Troškovi s kojima je obitelj Schumachera suočena zbog zdravstvenog stanja sedmerostrukog F1 prvaka sve su veći otkako traje njegov oporavak od ozljede koju je pretrpio na skijanju 2013. godine.

Talijanski mediji navode da su se troškovi liječenja i zaštite Schumacherove privatnosti popeli na sedam milijuna eura godišnje. Zbog toga je njegova supruga Corina odlučila prodati vilu, kasnije i jedan dvorac koji bio u njegovu vlasništvu, potom privatan avion i kolekciju satova. Imovina se prodaje kako bi se zaštitio nekadašnji as Formule 1 i na životu održala nada u njegovo bolje sutra, navodi se.

Obitelj štiti njegovu privatnost

Schumacher je, podsjetimo, stradao 29. prosinca 2013., kada je, skijajući izvan staze, pao i glavom udario kamen. Unatoč zaštitnoj kacigi pretrpio je teške ozljede zbog kojih je u induciranoj komi proveo pola godine.

Gotovo ništa ne zna se o njegovom zdravstvenom stanju. Obitelj Schumacher ne izlazi u javnost s odgovorima na pitanje koje zanima mnoge pa njegovi obožavatelji tek mogu nagađati kako je i koliko je ovisan o drugima

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.