Evo kakva je situacija s ozljedom Dine Mikanovića nakon utakmice protiv Gorice

Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

HAJDUK je s uvjerljivih 0:3 slavio na gostovanju protiv Gorice u sklopu 26. kola SuperSport HNL-a. Splićani su sve riješili u prvih 45 minuta utakmice s tri gola u mreži domaćina, a strijelci su bili Marko Livaja u 22. minuti, Yassine Benrahou u 31. minuti i Rokas Pukštas u 41. minuti utakmice. Hajduk se ovom pobjedom popeo, barem privremeno, na prvo mjesto ljestvice s dva boda prednosti ispred Rijeke i sedam ispred Dinama. Oni svoje utakmice igraju sutra, a Dinamo ima uz to još jednu zaostalu utakmicu.

Dino Mikanović (29) je započeo utakmicu za Hajduk na mjestu desnog beka, ali je morao zbog ozljede napustiti igru u 63. minuti. Šest minuta ranije Mikanović je mahnuo prema klupi i onda legao na teren dok je Gorica radila zamjenu. U prijenosu se jasno moglo vidjeti da traži zamjenu, a umjesto njega je ušao Anthony Kalik pa se Niko Sigur prebacio na mjesto desnog beka.

Iako je uvijek zabrinjavajuće kada se igrač samo tako sruši na teren, doznajemo da je Mikanović u jednom duelu dobio neugodan udarac te je zbog toga napustio igru, ali ne radi se o nečem ozbiljnom te bi on trebao biti na raspolaganju treneru Mislavu Karoglanu već na idućem treningu. Spomenimo i da su zamjene Zvonimira Šarlije i Josipa Eleza bile preventivne naravi jer se još nisu potpuno oporavili od ozljeda koje su ih mučile do ove utakmice.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.