Evo kako je boksačka senzacija Tony Bellew spasio život mladiću koji se želio ubiti

Foto: Twitter

TONY Bellew šokirao je Davida Hayea u nedjelju u teškoj kategoriji. Nakon meča, kojem su prethodili deseci uvreda i prijetnji s obje strane, Bellew je zagrlio ozlijeđenog Hayea i nahvalio ga u ringu, pokazavši da ima veliko srce.

A koliki je Bellew frajer nekoliko dana nakon meča otkrila je njegova sugrađanka iz Liverpoola Laura Evison čijem sinu je boksač prije pet godina spasio život.

"Liam je tada imao 11 godina i bio je meta konstantnog vrijeđanja i zadirkivanja drugih učenika. U jednom trenutku je bio toliko loše da sam ga morala voditi psihijatru. Želio se ubiti. Uvijek je bio Tonyjev obožavatelj pa sam se njemu obratila za pomoć preko Twittera i objasnila mu situaciju", prepričala je Laura za BBC.

Bellew je Liamu rekao da u školi samo kaže da mu je on prijatelj, da im pokaže poruke i da će sve biti u redu. A ako se situacija zakomplicira neka se njemu javi.

I zaista, Liam je iskoristio Bellewovu poruku i nasilje u školi se bitno smanjilo. Tony ga je nekoliko puta i posjetio u školi nakon što je osvojio pojas WBC prvaka u cruiseweightu što je Liamu dalo puno poštovanja među učenicima.

Tony je iznenadio i Lauru posjetivši je na poslu s prigodnim darom. Pravi frajer taj Tony.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.