Everton se grčevito bori za ostanak, ali Pickford je svejedno potpisao novi ugovor

Foto: EPA

VRATAR Evertona i engleske nogometne reprezentacije Jordan Pickford potpisao je novi ugovor sa svojim sadašnjim klubom do ljeta 2027., objavio je u petak engleski premierligaš iz Liverpoola. Pickford je u Everton stigao 2017. iz Sunderlanda te je do sada već sakupio više od 200 nastupa za momčad s Goodison Parka.

Prijašnji ugovor ga je za Everton vezao do ljeta 2024., a za usluge 28-godišnjeg engleskog reprezentativca interes je pokazao Tottenham Hotspur. No, Pickford je odlučio ostati u Evertonu. "Prošlih nekoliko sezona nisu bile ono što smo željeli, ali sad imamo trenera za kojega vjerujem da će nas uputiti u pravom smjeru te da ćemo se početi uspinjati po ljestvici", izjavio je Pickford za službeni klupski internetski portal.

"Želim nastaviti naporno raditi i igrati za Everton. Znamo da smo trenutačno u teškom položaju, ali želim pomoći momčadi u napretku tijekom ove sezone, a potom stremiti ka uspjehu u budućnosti", dodao je vratar.

Otkako je Sead Dyche preuzeo vođenje prve momčadi, Everton je u tri utakmice osvojio šest bodova te se nalazi na 16. mjestu uoči subotnjeg gostovanja Aston Ville na Goodison Parku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.