ZANIMLJIVOSTI

Eto'o: Kako me Mourinho nagovorio da dođem u Inter? Poslao mi je fotografiju

Foto: EPA

SAMUEL ETO'O dao je intervju za Gazzettu dello Sport u kojem je otkrio kako ga je Jose Mourinho nagovorio da iz Barcelone dođe u Inter s kojim je kasnije osvojio tripletu.

Interova pobjeda protiv Barcelone

"Mourinho me nagovorio na vrlo jednostavan način. Poslao mi je fotografiju Interova dresa s brojem devet i napisao: 'Tvoj je, čeka te', a nakon toga mi se javio i Materazzi koji mi je napisao da ćemo sve osvojiti ako dođem u Inter", rekao je Eto'o pa dodao:

"Nisam imao njegov broj u mobitelu pa sam pitao Albertinija čiji je. Nikad mi se takvo nešto nije dogodilo, stvarno mi nije bilo teško donijeti odluku."

Izbacio Barcelonu

Kamerunac je nakon toga zaigrao protiv Barcelone upravo u sezoni kad je s Interom osvojio tripletu, a tu utakmicu posebno pamti zato što je morao igrati na boku. 

"Kad je Thiago Motta dobio crveni, Mourinho je pozvao mene i Zanettija da nam pojasni kako ćemo igrati. Nisam imao vremena ni razmisliti o tome što me čeka. Na kraju smo završili u finalu", rekao je Eto'o te dodao:

"Mourinho i Guardiola imali su samo jednu zajedničku karakteristiku, a to je bila želja za pobjedom. Po svemu drugom su različiti, od osobnosti do poimanja nogometa."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.