Bilić pred otkazom u West Bromu? Šefovi kluba donose odluku

Foto: Getty Images

SLAVEN BILIĆ prvi je favorit za otkaz u engleskoj Premier ligi. Uz Sheffield United i Burnley, ni njegov West Bromwich Albion ne zna za pobjedu nakon osam odigranih kola. 

Šefovi West Broma vijećaju

Iako je reprezentativna stanka prvenstvenu sezonu bacila u drugi plan, šefovi West Broma imaju dosta vremena da dobro razmisle što će s hrvatskim stručnjakom. Kako piše britanski The Mirror, oni to upravo i rade - vijećaju o tome treba li Biliću dati otkaz već tijekom reprezentativne stanke.

Navodno je jedan od kandidata za njegovu zamjenu Lee Bowyer, trenutni menadžer trećeligaša Charltona. Daily Mail je izašao s informacijom da šefovi West Broma imaju i više od jednog imena za Bilićevog nasljednika.

West Brom nakon prvih osam kola ima tri remija i pet poraza. Uz Bielsin Leeds, koji je također primio 17 golova, najlošija je obrana lige. Za samo manje od deset dana Bilića čeka teško gostovanje kod Manchester Uniteda na Old Traffordu.

Nije samo uprava nezadovoljna, Biliću zasmetalo što su pojačanja dolazila sporo

Bilić je imao već nekoliko velikih izazova ove sezone i u klubu sigurni nisu zadovoljni dosadašnjim učinkom, ali ima i nešto čime zadovoljan nije bivši izbornik Hrvatske. Navodno nije bio baš najsretniji brzinom kojom je klub reagirao na njegove zahtjeve tijekom ljetnog prijelaznog roka. 

Umjesto da stigne na posudbu iz Benfice nekoliko dana prije početka Premier lige, Filip Krovinović se novom premierligašu priključio tek krajem rujna. Propustio je tako tri uvodna kola, a bio je jedan od Bilićevih ključnih igrača prošle sezone u Championshipu. No u dosadašnjih pet nastupa nije uspio pomoći Biliću u ublažavanju priča o otkazu. 

Hrvatski stručnjak ne smatra da je stanje kritično

Sam Bilić smatra da situacija nije kritična. U prošlom kolu samo su ga minute dijelile od podviga protiv Mourinhovog Tottenhama. 

"Poraz je razočaravajući jer smo bili jako blizu. Rekao sam igračima da budu razočarani, ali da nauče lekciju da ovako moraju stalno igrati. Ako ćemo ovako igrati, onda imamo šansu", rekao je Bilić nakon utakmice i dodao:

"Kad se ovako borimo i ovako igramo, ja mogu biti samo pozitivan. Pobjeda će sigurno doći uz malo više sreće i malo više samopouzdanja, ali sam jako pozitivan."

Kako kaže Bilić, West Brom nije zakucan za dno premierligaške ljestvice.

"Jesmo li zakucani za dno? Ne. Nalazimo se na bod od sigurne zone", rekao je. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.