REPREZENTACIJE

Englezi poslali upozorenje Hrvatskoj pred Euro. Ovo nisu napravili još od 1963.

Foto: EPA

ENGLESKA reprezentacija će, uz Češku i pobjednika okršaja Škotske i Srbije, biti protivnik Hrvatskoj na Europskom prvenstvu odgođenom za iduću godinu.

Englezi su na prijateljskoj utakmici s Walesom sinoć pokazali izuzetnu širinu kadra. U pobjedi 3:0 tri igrača su postigla svoj premijerni pogodak za Tri lava.
Velšane je u 26. minuti načeo Dominic Calvert-Lewin, koji je tako nastavio sa sjajnom formu koju pokazuje u Evertonu, za koji je zabio devet golova u prvih šest utakmica sezone.

Na 2:0 je u 53. minuti povisio Wolverhamptonov stoper Conor Coady, a u 63. je konačnih 3:0 postavio Southamptonov napadač Danny Ings.

Posljednji put tri su igrača zabila prvi gol za englesku reprezentaciju na istoj utakmici još od 1963. i pobjede nad Švicarskom 8:1, u kojoj su prvijence postigli James Melia, John Byrne i Tony Kay.

Calvert-Lewinu to je bio debi za englesku reprezentaciju, Coadyju drugi nastup nakon što je debitirao u rujnu, a u istom terminu drugi je nastup ubilježio i Ings, nakon što je prvi put za Englesku zaigrao još 2015. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.