Englezi nakon Srbije: Mučno za gledati, podsjetilo nas je na poraz od Hrvatske

Foto: EPA

NA VELTINS Areni u Gelsenkirchenu Engleska je u prvom kolu skupine C Europskog prvenstva s 1:0 pobijedila Srbiju. Gol za pobjedu postigao je Jude Bellingham u 13. minuti. Nije Engleska djelovala posebno dobro i tamošnja javnost nezadovoljna je predstavom reprezentacije Garetha Southgatea. BBC piše da ih je ovaj meč podsjetio na poraz od Hrvatske u polufinalu Svjetskog prvenstva 2018.

Engleze podsjetilo na Hrvatsku

"U nekim trenucima bilo je mučno gledati utakmicu Engleske i Srbije. Poslije prvih pola sata dominacije, igrači su se povukli i podsjetili na poraz od Hrvatske 2018. godine te od Italije 2021. Ipak, ovog puta su izdržali. Kada gledamo kroz povijest, Engleska se uvijek mučila na otvaranju Eura i čak devet puta nije uspjela pobijediti na startu. Ovo je drugi put pod Southgateom da su natjecanje započeli pobjedom."

Engleska je bila nervozna

Sky Sports piše: "Srbija Bellinghama nije mogla zaustaviti čak ni prekršajem. Srbija je ubila tempo i preuzela kontrolu zahvaljujući hrvanju, ali igrači Garetha Southgatea ovog puta nisu razočarali." Guardian se, pak, pita je li Engleska ikada imala igrača poput Bellinghama. U nastavku teksta stoji: "Engleska je izgledala vrlo nervozno, povukla se i nije se previše trošila. Odmah su se vratila sjećanja bolnih poraza."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.