Europske lige

Engleska ikona zbog Grealisha predlaže potpunu zabranu alkohola među igračima

Foto: EPA-EFE

ENGLESKI reprezentativac i igrač Manchester Cityja nedavno je viđen kako ljetni odmor provodi u klubovima i kockarnicama Las Vegasa, pritom u vidno alkoholiziranom stanju. Mediji su izvještavali o basnoslovnim ciframa koje je Grealish trošio na boce šampanjca kojima je častio sebe i svoje prijatelje, a cijeli slučaj podijelio je englesku javnost. 

Dok jedni opravdavaju Grealisha i smatraju kako bi si igrači tijekom praznika trebali moći dati oduška, u tamošnjim medijima prisutni su i kritičari. Jedan od njih je i Stan Collymore, bivši napadač koji je devedesetih postavio engleski transfer-rekord prelaskom u Liverpool iz Nottingham Foresta, a sadašnji kolumnist Mirrora.

Collymore ne skriva kako je i sam tijekom karijere znao popiti koju čašu nakon utakmica, ali danas žali što mu klubovi to nisu branili jer, kako kaže, za piće ima dovoljno vremena u mirovini. Collymore je Grealishu poručio kako svojim ponašanjem daje mogućnost kritičarima da ga prozovu pijancem čim doživi i najmanji pad forme. 

Collymore je svoju kolumnu nakon apela o potpunoj zabrani alkohola koja bi, kako kaže, štitila igrače, istaknuo imena koja smatra uzorima: "Nije točno da bi zabrana igračima onemogućila uživanje. Ibrahimović, Ronaldo i Milner također uživaju u svojim životima bez kapi alkohola. Vrijeme je da se usredotočimo na takve momke, a ne one poput Paula Gascoignea."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.