Duvnjak prelazi u Kiel za 800 tisuća eura i postaje najskuplji rukometaš današnjice?

DOMAGOJ DUVNJAK je na meti brojnih jakih stranih klubova koji bi ga rado htjeli vidjeti u svojim redovima. Navodno je najzagrijaniji njemački Kiel, koji će si osloboditi proračun prodajom Nikole Karabatića i Vida Kavtičnika (vjerojatno u Montpellier op.a.) pa bi tako imao novaca za dovođenje Domagoja Duvnjaka koji na europskom tržištu kotira kao vrlo tražena roba.

Duvnjak ima ugovor sa Zagrebom te bi klub koji bi ga htio angažirati, u ovom slučaju se radi o Kielu, trebao Zagrebu uplatiti popriličan iznos. Cifra se navodno penje do 800 tisuća eura.

Prema informacijama, Kiel će za transfer Karabatića i Kavtičnika u Montpellier dobiti milijun i sedamsto tisuća eura te mu odšteta za Duvnjaka ne bi trebala predstavljati veliki problem.

"Za Duvnjaka postoji interes najvećih europskih klubova. Nitko još nije poslao službenu ponudu. Mogu samo potvrditi da Domagoj ima važeći ugovor i da je u Zagrebu kao igrač zadovoljan", rekao je Domagojev zastupnik Tomislav Grahovac za SN.

S Duvnjakom bi put Kiela mogao i ozlijeđeni Ivan Čupić, trenutno igrač slovenskog Gorenja.

Dođe li ponuda od 800 tisuća eura za Domagoja Duvnjaka, on bi postao jedan od najskupljih rukometaša svijeta te bi tom cifrom "preskočio" i svojeg uzora, Ivana Balića.

B.M.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.