Dugarry: Kako Messi može govoriti takve gluposti? Umoran sam od takvih tipova

Foto: EPA

LIONEL MESSI (35) odlučio je otići u Inter iz Miamija. Argentinac je svoju odluku potvrdio na društvenim mrežama. Pregovarao je sa saudijskim Al-Hilalom, postojala je i opcija da se vrati u Barcelonu, no odluka je ipak pala na američki klub iz MLS-a. Messi u Inter stiže nakon što mu je istekao ugovor s francuskim PSG-om. U tom je klubu osvojio dva naslova francuskog prvaka i jedan superkup, a po odlasku je u razgovoru za Mundo Deportivo priznao da u Parizu nije bio sretan.

Dugarry: Messi priča samo o sebi

Christophe Dugarry, svjetski prvak s Francuskom iz 1998., kritizirao je Argentinca: "Uz dužno poštovanje, to je ružno i neshvatljivo. Umoran sam od igrača koji pričaju samo o sebi. Imaju sve da budu sretni. On govori da nije sretan, ali stavite se na mjesto suigrača, trenera i navijača.

Ne razumijem, zar Messi nema savjetnika? Kako može govoriti takve gluposti? Ibrahimović je napravio isto to, a isto će biti i s Neymarom oko odlaska iz Pariza. Beckham je, pak, otišao u velikom stilu", rekao je proslavljeni ofenzivac na gostovanju kod Jeromea Rothena u podcastu.

Messi: Bio sam nesretan u Parizu

Podsjetimo, Messi je prije nekoliko dana rekao: "Imao sam dvije godine u kojima sam bio toliko nesretan na osobnoj razini da nisam uživao u tome. Imao sam i taj mjesec koji je spektakularno završio zbog osvajanja Svjetskog prvenstva, ali osim toga, bilo je to teško razdoblje za mene. Želim ponovno otkriti što je radost, uživati sa svojom obitelji, uživati u danu."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.