PREMIER LEAGUE

Drugi najskuplji igrač Cityja šokirao se ligom i Liverpoolom: "To su životinje"

Foto: Getty Images/Guliver Image

NAKON osam odigranih kola Premiershipa Liverpool je vodeći s maksimalna 24 boda.

Manchester City zaostaje već osam bodova i Guardiolina momčad će imati jako težak posao ove sezone obraniti naslov prvaka. Kako bi to ostvario, Guardiola je ljetos potrošio još 170 milijuna eura na pojačanja, a Rodri, kojeg je platio 70 milijuna, postao je drugi najskuplji Cityjev igrač nakon Kevina De Bruynea.

Bivši igrač Atletico Madrida dao je intervju za Daily Mail u kojem je govorio o privikavanju na Premiership i utrci s Liverpoolom.

"Govorili su mi da će mi u Engleskoj biti puno lakše jer neću biti pod strogim režimom Diega Simeonea. Kakva je to zabluda bila. Nakon svake utakmice za City sam potpuno mrtav. Kad igraš u momčadi kao što je naša, konstantno si u pokretu. Čim izgubimo loptu, stišćemo kao luđaci da je odmah vratimo i to strašno umara. Fizički zahtjevi ove lige su ogromni", rekao je Španjolac pa se osvrnuo na Liverpool:

"Igrao sam protiv njih samo u Community Shieldu, ali sam odmah vidio kakva je to momčad. Oni ti ne daju disati, kao životinje su. Na trenutke djeluje kao da ti nema spasa, to je briljantna momčad. Klopp nije slučajno i Dortmund i Liverpool uveo u finale Lige prvaka. On je trener koji do savršenstva dotjera igru bez lopte, a istovremeno njegove momčadi igraju izuzetno napadački", smatra Rodri.

Manchester City u ovom kolu u subotu od 18:30 gostuje kod Crystal Palacea, a Liverpool u nedjelju u 17:30 kod Manchester Uniteda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.