TRANSFERI

Doznajemo: Osijek radi na dovođenju golmana iz HNL-a. Evo gdje je zapelo

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DANAS se u medijima pojavila informacija kako su Cherif Ndiaye, prvi napadač Gorice, i Kristijan Kahlina, prvi vratar Gorice, jako blizu odlaska iz kluba.

Za Ndiayea su se spominjale ponude od milijun i pol eura koje su došle iz Izraela od strane Maccabi Tel Aviva i Hapoel Beer Sheve, a za Kahlinu je prema istim navodima Sportskih novosti zainteresiran Denizlispor našeg Roberta Prosinečkog.

Zasad nema ništa od transfera Ndiayea

Ipak, kako doznajemo, ozbiljnih ponuda za Ndiayea još uvijek nema. Kad govorimo o ozbiljnim ponudama, to su one koje bi iznosile oko milijun i pol eura, koliko se i spominjalo.

To je cijena na koju je Ndiaye procijenjen prema Transfermarktu i iznos koji bi zadovoljio čelnike Gorice u slučaju prodaje. Isti kriterij vrijedi i za vratara Kahlinu koji po Transfermarktu vrijedi milijuna eura, ali kod njega je situacija ipak nešto kompliciranija.

Turci nisu blizu, ali Osijek je mogao već završiti posao

Naime, Kahlina je samo jedan od nogometaša Gorice za koje se klubovi raspituju, ali najdalje nije došao Denizlispor, već Osijek koji ga želi dovesti iz Gorice.

Pregovori su, kako doznajemo, započeli prije nekoliko tjedana i cijela priča napredovala je do te mjere da su Kahlina i Osijek dogovarali plaću koju će zarađivati u Gradskom vrtu.

Dva problema

Vratar Gorice i njegovi predstavnici nisu uspjeli s Osijekom dogovoriti uvjete koji bi zadovoljili obje strane i već dva tjedna nema pomaka po pitanju spomenutog posla.

Jedan od problema u finalizaciji transfera je i taj što bi Osječani Kahlinu htjeli dovesti kao zamjenskog vratara za svog prvog vratara Ivicu Ivušića, trenutno jedinog čuvara mreže u kadru. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.