Dortmund bez Barriosa: "Njegova ozljeda utjecat će na naš odnos s paragvajskim savezom"

TRENER Borussije Dortmund Jürgen Klopp oštro je kritizirao nogometnu reprezentaciju Paragvaja zbog "krivotvorenja" ozbiljnosti ozljede Lucasa Barriosa za vrijeme Copa Americe.

Barrios je ozlijedio butni mišić za vrijeme finalne utakmice Copa Americe protiv Urugvaja koju je Paragvaj izgubio s 3:0.

"Ozljeda mišića je mnogo ozbiljnija nego li su nam to predočili paragvajski liječnici. To je jedna vrlo ružna i nesretna priča", rekao je za službenu stranicu dortmundskog kluba trener Klopp.

"Naši liječnici predviđaju da bi oporavak mogao potrajati i do šest tjedana. To je vrlo, vrlo iritirajuće i definitivno je da će ovaj događaj utjecati na odnose nas spram paragvajskog nogometnog saveza", zaključio je trener aktualnog prvaka Njemačke.

Borussia kreće u obranu naslova već ovoga petka kada na svom travnjaku dočekuje vrlo ambiciozni HSV predvođen hrvatskim reprezentativcem Mladenom Petrićem, dok će za momčad iz Dortmunda vrlo vjerojatno nastupiti Ivan Perišić.

Barrios (26) je u 65 nastupa, tokom dvije sezone koliko je u Borussiji, postigao 35 pogodaka, te će definitivno nedostajati svojoj momčadi na početku nove bundesligaške sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.