RUKOMET

Dominiković o Portugalu: Rekao sam njihovom izborniku da ćemo se ponovno sresti

Foto: Pixsell

HRVATSKA muška juniorska reprezentacija nastavila je jučer s fantastičnim izdanjima na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj. Slavili su protiv Tunisa 27:24 te tako stigli do polufinala, gdje ih čeka Portugal i borba za medalju. 

Sjajan rezultat svoje momčadi komentirao je Davor Dominiković, nekad član legendarne postave seniorske reprezentacije, a danas izbornik juniora. 

"Čestitao bih prije svega dečkima što su sačuvali hladnu glavu, kada smo u drugom poluvremenu u nekoliko navrata imali priliku da se odvojimo na 6-7 pogodaka razlike, ali to nismo uspjeli pa nas je ponovno čupala obrana. Tako je bilo u nekim trenucima i u prvom poluvremenu. I trener Dinko Đanković i ja stalno ponavljamo, i nećemo odustati od toga, obrana i samo obrana", istaknuo je Dominiković pa dodao: 

"Treba nam odmor jer smo imali dva izuzetno teška, zahtjevna susreta u dva dana. Veliki posao do sada su odradili svi ljudi u stožeru, od trenera vratara Marka Markiša, kondicijskog trenera Danijela Brajkovića, preko fizioterapeuta Željka Kercela i tehnika Zdravka Mirilovića, koji radi čuda da nam nađe bačvu za hladnu kupku i najbrži mogući oporavak."

Najavio je i sljedećeg protivnika Portugal, protiv kojeg je Hrvatska već igrala u skupini i slavila 32:30. 

"Što se tiče Portugala, ponovit ću ono što sam i ranije govorio, oni su za mene i prije prvenstva bili favorit broj jedan. Nakon naše utakmice prišao sam njihovom izborniku i to ponovio te mu rekao da ćemo se mi sigurno ponovno sresti", zaključio je Dominiković.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.