Domenech: Nakon svega što se dogodilo, stvarno ne znam što nas čeka protiv domaćina

ALARMANTNO je stanje u francuskoj nogometnoj reprezentaciji, ali i u njihovoj domovini gdje se reflektiraju svi skandali posljednjih dana koji su izašli iz momčadi Raymonda Domenecha.

Prvo su upisali remi (Urugvaj 0:0) i poraz (Meksiko 2:0), pa je izbio skandal na relaciji izbornika Domenecha i napadača Anelke. Nakon toga je eruptiralo po svim stranama, pa su igrači odbili i trenirati. U pokušaj rješenja velike krize čak se uključio i francuski predsjednik Nicolas Sarkozy.

Pred Francuzima je teška misija u pokušaju ulaska u osminu finala Svjetskog prvenstva. Moraju pobijediti u 3. kolu skupine A domaćina Južnoafričku Republiku, a čak im niti to neće biti dovoljno. Ako istovremeno Urugvaj i Meksiko odigraju neodlučeno, sve će pasti u vodu za Francuze.

"Ne znam što nas čeka, nakon svega što se dogodilo stvarno ne znam", rekao je izbornik Domenech i nastavio:

"Pokušavam da svi mislimo isto, da svi pokušamo ispraviti velike greške koju su napravljene. Ne samo na travnjaku, već i izvan njega. No, igrači su izgubili toliko energije izvan nogometnog travnjaka da stvarno ne znam što očekivati. Nadam se najboljem, nadam se da ćemo ljudima u domovini i navijačima koji su došli ovdje pokazati da ipak znamo igrati nogomet. Odnosno, boriti se na našu zemlju", završio je izbornik.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.