Doktor Partizana o brutalno pretučenoj zvijezdi: Teško je reći nastavlja li karijeru

Foto: Profimedia

BRUTALNA TUČNJAVA igrača Reala i Partizana prekinula je minutu i 40 sekundi prije kraja drugu utakmicu četvrtfinala Eurolige u Madridu, pri vodstvu gostiju 95:80, te je registrirana tim rezultatom. Na samom kraju izbila je tučnjava poslije sukoba partizanovca Puntera i Realove legende Sergija Llulla, nakon što je on nesportski faulirao zvijezdu gostiju.

Realov div brutalno polomio partizanovca

U fajtu su sudjelovali igrači obje momčadi, a krenulo je naguravanjem. No ubrzo je eskaliralo u masovnu tučnjavu. Džanan Musa, bosanska zvijezda Reala, dobio je udarac od partizanovca Puntera. Zatim je Musu s leđa na pod bacio Lessort. Hezonja je krenuo u zaštitu suigrača te pokušao udariti Puntera. 

No u tom trenutku dogodio se najgori napad u tučnjavi. Guerschon Yabusele, četvorka Reala, visok dva metra i težak 123 kilograma, s leđa je uhvatio Exuma i brutalno ga zakucao na pod. Najbolji partizanovac i igrač utakmice teško je ozlijeđen. Nakon što se tučnjava smirila, suci su isključili toliko igrača da ih nije ostalo dovoljno za završetak meča, koji je onda morao biti prekinut. No Exum i dalje nije mogao ustati s terena.

Partizanov doktor šokiran

Partizanov doktor Moma Jakovljević za Telegraf je otkrio u kakvom stanju je stradali as Partizana. "Sad sam ga pogledao. Pukla mu je tetiva drugog prsta stopala. Teška ozljeda. Morat će na štakama do Beograda, pa da ga tamo snimimo. Ozlijeđena mu je i gornja usna", rekao je doktor. Na primjedbu novinara da je možda Exum stradao od toga što ga je dok je bio na podu zgazio Gabriel Deck, Jakovljević je odgovorio:

"Yabusele, broj 28 ga je bacio judo potezom. To je za zatvor, za doživotnu suspenziju. Mogao mu je ozlijediti kičmu, glavu i okončati mu karijeru.. Ovako nešto nisam vidio. Radi se o teškoj ozljedi." Na pitanje hoće li Exum moći nastaviti karijeru i kad, doktor Jakovljević je odgovorio: "Teško je o tome sada govoriti. Imat ćemo dodatna snimanja u Beogradu."

> KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ BRUTALNU TUČNJAVU 
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.