Dok Hajduk traži trenera, njegova velika želja pije kavu u Splitu

IVAN JURIĆ (48) nakon tri godine napušta Torino te se u očekivanju novog angažmana odmara u Splitu. Kako svjedoči fotografija, trener se u rodnom gradu opušta na kavi.

Jurić je dijete Hajduka, ali je igračko i trenersko ime stvorio u Italiji. Na početku druge karijere pod svoje ga je uzeo Gian Piero Gasperini, kojem je prije 13 godina bio asistent, prvo u Interu, a onda u Palermu. Jurić je zatim samostalno vodio Mantovu pa Crotone, kojem je 2016. donio prvi plasman u Serie A u povijesti. Slijedile su tri gaže u Genoi. Od 2019. u dvije sezone sjajno je vodio Veronu i zatim tri posljednje sezone Torino.

Sada napušta taj klub, a talijanski mediji pišu da ga žele Udinese i Cagliari. Jurića se uvijek navodi i kada Hajduk traži trenera. Odnedavno bivši predsjednik Lukša Jakobušić pokušao ga je dovesti, ali nije uspio. 

Zanimljivo, Jurić je došao u Split upravo kada su od tamo u potragu za novim trenerom i igračima Hajduka u inozemstvo otišli novi predsjednik Ivan Bilić i sportski direktor Nikola Kalinić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.