Đoković rat s hejterima nastavio i izlazeći sa terena. Nova provokacija i reakcija

Foto: Profimedia

NOVAK ĐOKOVIĆ u osmini je finala Wimbledona s 3:0 u setovima pobijedio Holgera Runea. Bilo je 6:3, 6:4, 6:2. Srpski tenisač u četvrtfinalu će igrati protiv Alexa De Minaura, devetog igrača svijeta. Đoković je tijekom meča s Runeom opet naišao na neprijateljsko raspoloženje dobrog dijela publike na Wimbledonu, a za njih je imao poruku u izjavi nakon meča.

Zašto je Đoković publici poželio lakuuuuuuuuu noooooooć?

"Čestitam iz dubine duše svim navijačima koji su ostali ovdje i pokazali respekt prema igraču, u ovom slučaju meni, a svima koji su odabrali pokazati nepoštovanje - želim vam lakuuuuuuuuu noooooooć. Gooood niiight", rekao je Đoković izgovarajući dugo "u". Tako je odgovorio na povike publike "Ruuune". Voditelj intervjua na to ga je upozorio da su gledatelji tako samo navijali za Runea. 

"Ne prihvaćam to, znam da su navijali za Runea, ali to je isprika i za hukanje. Na Touru sam više od 20 godina, znam sve trikove, ali sve je to u redu. Fokusiram se na ljude koji vole tenis, plate kartu, cijene napore igrača. Igrao sam u mnogo neprijateljskijim atmosferama, ne možete mi ništa", odgovorio je Đoković, čiju izjavu možete pogledati OVDJE.

Obračun s hejterima nastavio i izlazeći s terena

Đoković je i po izlasku s terena nastavio obračun s hejterima. Oni mu opet vikali "Ruuune", na što im je srpski šampion prije ulaska u tunel odgovorio tako da je raširio ruke, a zatim im aplaudirao. 

Ponašanje publike prema njemu komentirao je i na konferenciji za medije: "Ne znam što može Wimbledon uraditi u tim trenucima, oni su platili karte i žele navijati tako kako navijaju. To oni biraju. Kako da se ponašaju, to je na njima. Možemo raspravljati o tome da sudac uradi nešto, ali ne možete uraditi puno.

Ne pokazuju poštovanje prema meni. Ali ne može se izbaciti cijela tribina

Ne može se izbaciti cijela tribina zato što ne pokazuje respekt. Turnir je bitan povijesno, svjetski smo poznati zbog navijača i gledatelja. Poštujem navijače, prave navijače koji znaju za respekt. Razumijem da podržavaju drugog igrača, oni to biraju, ali kada netko prijeđe granicu, reagiram. Eto, zato sam rekao to što sam rekao."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.