DJEČACI PRETUČENI NA UTAKMICI U Slavonskom Brodu tukli su ih i gledatelji i suparnici

Ilustracija (Youtube)

SRAMOTNE scene viđene su na utakmici u Slavonskom Brodu između kadeta Željezničara i Slavije. Do opće tučnjave je došlo u 77. minuti nakon jednog prekršaja nad igračem Slavije.
 
Počelo je bezazlenim guranjem dvojice dječaka, a onda je uslijedilo naguravanje svih igrača. U tom trenutku je jedan od igrača Željezničara nogom udario igrača Slavije koji je pao na pod, a ostali igrači suparničke momčadi gazili su ga nogama. Igrač Slavije zaradio je potres mozga.
 
Na teren su zatim upali gledatelji, uglavnom roditelji dječaka iz Željezničara. U tučnjavi je sudjelovalo oko 50 ljudi.
 
"Jedan od gledatelja udara našeg drugog igrača šakom u potiljak, nakon čega isti igrač pada u nesvijest. Poslije toga pomoćni trener naše momčadi dobiva ponovo šakom u glavu od jednog gledatelja. Nakon toga skoro svi naši igrači i treneri panično bježe u sudačku svlačionicu i zaključavaju se jer se domaći igrači žele i dalje obračunavati. Iza toga je pozvana policija i hitna pomoć. Igrač kadeta i trener starijih pionira pokušavaju ući u sudačku svlačionicu, ali ne mogu jer domaći igrači žele tučnjavu i viču: “Zašto se ne želite tući…” Isti igrač i trener bježe do autobusa i tada se svi smiruju jer dolazi policija i hitna pomoć. Dva igrača našeg kluba odvozi hitna na daljnje pretrage u bolnicu", napisano je na Facebook stranici NK Slavija.
 
Oglasila se i gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i osudila nasilje nad djecom na nogometnim terenima.
 
"Dokle smo kao društvo došli kad su odrasli u stanju napasti dijete? Tko će za ovo odgovarati? Zahtijevam da institucije odrade svoj posao i da se ovakav događaj, kakav nikad nije zabilježen u 90-godišnjoj povijesti našeg kluba (a pitanje je je li ikad igdje), VIŠE NIKAD NE DOGODI!", napisala je Jozić.
 
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.