Đalović o idućem protivniku Rijeke u Europi: Da su nam ih ponudili, prihvatili bismo

Foto: PIXSELL

RIJEKA je svoj put prema Europskoj ligi završila nakon ispadanja u trećem pretkolu protiv švedskog Elfsborga, ali i dalje imaju priliku stići do Konferencijske lige. Posljednja prepreka do tog natjecanja im je slovenska Olimpija s kojom će snage odmjeriti u playoffu. 

Nakon poraza u Švedskoj igrač Rijeke su u idućoj utakmici deklasirali Istru rezultatom 4:0, zbog čega ih je u razgovoru za Radio Rijeku pohvalio trener Radomir Đalović: "Čim smo se vratili iz Švedske, rekao sam igračima da moraju zaboraviti tu utakmicu. Oni su to pokazali na fenomenalan način – zabili su četiri gola, imali puno prilika i, iako su mladi, pokazali su da su sjajni

Mislim da smo šansu protiv Elfsborga propustili na Rujevici i da smo imali prednost pred uzvrat, sve bi bilo drugačije. Što se tiče igranja na Rujevici, mladi igrači trebaju navijače i podršku, i onda im je to lakše. Bila je fenomenalna energija, svi su bili kao jedan, tako želim da naša Rijeka izgleda."

"Znam skoro sve o njima"

Protiv Istre je briljirao mladi Gabrijel Rukavina: "Treba mu (Rukavini) što prije da zaboravi utakmicu, bio je jako dobar, ali sada se moramo usredotočiti na Olimpiju. Što se tiče Jankovića, on je polivalentan i možemo ga koristiti na više pozicija."

Prva utakmica s Olimpijom igra se u četvrtak na Rujevici: "Znam skoro sve o njima, ozbiljna su ekipa koja još nije izgubila, a jučer je primila dva gola tek. Mlada ekipa koja je uigrana, ima novog trenera, ali da nam je netko rekao da će nam na tom putu stajati Olimpija, svi bi prihvatili. Neće biti lako, ali pozivam navijače da dođu i budu uz nas, da napravimo dobar rezultat na Rujevici.

Oni su pobijedili Sheriff 3-0 i 1-:0, dok se Elfsborg mučio protiv Sheriffa... Ja vjerujem da ćemo mi biti pravi. Naporan je ritam, ali uspjet ćemo sve i nadamo se da će nas ovo dovesti tamo gdje želimo."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.