TRANSFERI

Dinamov europski protivnik raskinuo s važnim pojačanjem tri tjedna nakon potpisa

Foto: Getty Images / Guliver Image

ATALANTA, jedan od Dinamovih protivnika u grupnoj fazi Lige prvaka, ostala je bez velikog pojačanja samo tri tjedna nakon što ga je dovela.

Iskusni slovački stoper Martin Škrtel (34), koji je osam godina igrao za Liverpool, 9. kolovoza je kao slobodan igrač potpisao na jednu godinu za klub iz Bergama nakon što mu je istekao ugovor s Fenerbahčeom, javlja La Gazzetta dello Sport.

Međutim, prije nego što je uopće debitirao za Božicu, Slovak je zatražio - i dobio - raskid ugovora.

Mogao je debitirati prošlog vikenda na gostovanju kod SPAL-a, ali ostao je na klupi. Talijani pišu kako je razlog raskida sukob s trenerom Gasperinijem jer Škrtel smatra da ga presporo uvodi u momčad.

Talijanski mediji navode kako izvori iz kluba tvrde da Škrtel nije mogao izdržavati Gasperinijeve naporne treninge, dok iz kuta igrača stižu objašnjenja o taktičkim nesuglasicama s trenerom.

Škrtel je Atalanti trebao donijeti iskustvo Lige prvaka, u kojoj će klub ove sezone zaigrati prvi put u povijesti. Prije Liverpoola slovački je stoper igrao u Zenitu, u koji je stigao iz matičnog Trenčina, a posljednje tri godine proveo je u Fenerbahčeu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.