Dinamo nakon poraza Hrvatske u finalu Lige nacija posebno čestitao jednom igraču

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

HRVATSKA reprezentacija zaustavljena je u finalu Lige nacija. Bolja od nje, u utakmici igranoj u Rotterdamu pred oko 25.000 hrvatskih navijača, bila je Španjolska koja je slavila 5:4 boljim izvođenjem jedanaesteraca. Osnovni dio utakmice i produžeci završeni su bez golova.

Čestitke na uspjehu hrvatskoj reprezentaciji pristigle su sa svih strana, a jednu od njih poslao je i Dinamo. Hrvatski prvak objavio je dva tvita posvećena srebru Hrvatske u Ligi nacija, ali i jedan poseban u kojem je čestitao Daniju Olmu na osvojenom zlatu.

Čestitka Hrvatskoj, igračima Dinama i Olmu

"Ponosni na vas! Hrvatska nogometna reprezentacija osvojila je drugo mjesto u Ligi nacija. Španjolska je bila sretnija nakon lutrije jedanaesteraca i tako stigla do zlata. Čestitamo HNS-u na sjajnom turniru i na novom velikom uspjehu za hrvatski nogomet", stoji na društvenim mrežama Dinama, nakon čega je objavljena i nova poruka.

Uz fotografije dinamovaca u dresu reprezentacije, Brune Petkovića, Dominika Livakovića, Josipa Šutala i Luke Ivanušeca, piše: "Glavu gore, dečki! Za nas ste daleko najbolji!"

Potom je Dinamo čestitao i Olmu. Španjolski veznjak je kao tinejdžer 2014. iz Barcelonine nogometne škole stigao u Dinamo i zadržao se u klubu do 2020. On sam rado se sjeća tog vremena, u kojem je za klub odigrao 124 utakmice, postigao 34 i asistirao za 28 golova, a Dinamo se rado sjeća njega.

"Čestitamo našem bivšem igraču Daniju Olmu koji je sa Španjolskom osvojio Ligu nacija", napisali su iz Dinama.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.