Dinamo čestitao Jakirovićevom sinu na debiju: "Ispisana je povijest"

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

LEON JAKIROVIĆ, 16-godišnji sin trenera Dinama Sergeja Jakirovića, debitirao je za zagrebački klub u utakmici protiv Slaven Belupa u Koprivnici, koju je Dinamo pobijedio 2:3. Jakirović mlađi ušao je u 83. minuti i tako postao jedan od najmlađih igrača koji su zaigrali za Dinamo. Klub mu je posvetio objavu na društvenim mrežama.

"Čestitamo Leonu Jakiroviću na debiju u Dinamovom dresu kojeg je zaslužio svojim talentom, trudom i zalaganjem! Jučer je tako ispisana povijest jer smo prvi put svjedočili kadru u kojem je Dinamov trener u službenom dvoboju vodio vlastitog sina, a mladi Leon Jakirović pritom je postao jedan od najmlađih debitanata u povijesti purgerskog kluba", stoji u objavi.

Dinamo je osigurao naslov prvaka Hrvatske, a u srijedu može osvojiti i SuperSport Hrvatski kup u uzvratnoj utakmici finala protiv Rijeke na Rujevici. Utakmica sa Slavenom bila je rezultatski nebitna pa je trener Jakirović dao šansu mlađim igračima. Branko Pavić, Toni Majić i strijelac pobjedničkog gola Luka Vrbančić također su dobili priliku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.