Diarra: Wenger je najgori trener s kojim sam radio, ništa me nije naučio

BIVŠI član Arsenala Lassana Diarra napao je trenera tog kluba optuživši ga da pod njim nije ništa naučio. 24-godišnji veznjak je iz Chelsea došao na Emirates i tamo se zadržao jednu sezonu. Potom je otišao kod Nike Kranjčara u Portsmouth, a danas brani boje Real Madrida.

Francuz je kao nagore razdoblje u svojoj karijeri naveo upravo vrijeme u Arsenalu, a za to je optužio sunarodnjaka Wengera.

"Pod Wengerom nisam niti malo napredovao. On me samo naučio da sumnjam u sve. Odnos između nas dvojice nije bio dobar", kaže Diarra.

Diarra kaže kako mu je puno ugodnije bilo trenirati s Mourinhom koji je imao razumijevanja za njegove probleme. S Wengerom je imao katastrofalan odnos te je na kraju odigrao samo sedam utakmica za Topnike.

"Mourinho me naučio boriti se na terenu. Naučio me stavu i svaki put me gledao u oči kada je nešto objašnjavao. Njegov način rada je ispravan, dok mi Wenger nije rekao niti jednu, jedinu riječ dok sam bio u tom klubu. Zapravo, osjećam kao da nisam nikada u životu igrao za Arsenal. Wenger je samo iza leđa govorio protiv mene, a nije mi se obratio niti jednom, makar smo se sretali svaki dan. Da mu ljudi ne podsjete na Wengera, ne bih ga se ni sjetio. Potpuno sam ga izbrisao iz sjećanja", zaključio je Diarra.

M.Pa.
Foto: AFP

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.